Heisann og takk for at du besøker min side.


Jeg ønsker å være din fotograf og ser frem til å ha deg som min kunde. Det er utrolig viktig for meg å gjøre en god jobb og at du skal bli fornøyd.


Alt av produkter jeg selger av print, forstørrelsr, rammer, album mm, er høykvalitet Norsk håndverk.


Hvem er jeg? På tross av mitt navn, er jeg en ektefødt Bodøværing som har bodd de siste 24 årene i Kristiansand. Jeg har fotografert fast i 17 år, men startet allerede i ungdomstiden.


Foto for meg er lidenskap og jeg er så heldig å få lov til og jobbe med noe som er en fantastisk måte å uttrykke meg selv kreativt på. Jeg elsker å søke etter nye motiver, fange lys, øyeblikk og fortelle historier gjenom mine bilder. Jeg er primært interessert i å ta bilder av mennesker og dyr, da dette gir meg størst utfordring. Med det sagt, mener jeg man skal aldri begrense seg innen foto og man bør alltid utfordre seg selv. 


Ta kontakt om det er bare noe du lurer på,

gleder meg til å skape flotte minner.Hilsen Kristin 

 
 
 
 

Medlem av

Mobil / WhatsApp+4795038422Mcknox Foto er stolt medlem av Norges Fotografforbund og er opptatt av å ivareta opphavsrettighetene til sine fotografier. Ifølge åndverksloven kan bare fotografen gjøre endringer på sine bilder, i tillegg skal mine bilder merkes tydelig med mcknox.no ved publisering på sosiale medier.

Som kunde har man ikke lov å videreselge/dele bilder uten samtykke av meg til tredjepart.

Jeg setter høye standarder for mitt arbeid og sikrer at mine kunder får kvalitetsbilder som er beskyttet av loven.

Les mer om ånderksloven her. Ta kontakt med meg om du/dere har spørsmål.

 

Alle bilder på siden er mine og beskyttet av åndverksloven © 2009 - 2024

by Kristin J. Knox

Org nr: 922 705 674